TAKK for ei fantastisk opplevelse i Røros kirke

Plakat for Vindens Hjul på RørosLes omtale av Vindens hjul i Arbeidets Rett Vindens hjul Røros 20. februar 2015.

Vi tar oss den frihet å dele Ole Anders Feragens (gitarist i Dalakopa) oppsummering etter Vindens hjul i Røros kirke under Rørosmartn 2015:

Rørosmartnan 2015 er historie, og vi i Dalakopa har hatt noen utrolige flotte dager sammen med vårt publikum.
*Stor stemning i Sangerhuset på middagsdansen på onsdag
*Fullt hus og enormt trykk på Kaffestuggu torsdagskvelden
*Et fantastisk og stort publikum i Bergstadens Ziir under Vindens Hjul konsertene på fredag.

Et såpass stort løft som det å sette opp folkemusikkmessa «Vindens Hjul» med over 60 aktører på scenen krever gode hjelpere, samarbeidspartnere, og fleksible aktører.

Vi vil takke for fantastisk innsats, og alle gode tilbakemeldinger på konsertene våre – det varmer.

*Solheimkoret for utrolig samklang, samarbeid om arrangementet og bærehjelp til scene og lyd – og ikke minst en minneverdig avslutning på Menighetshuset etter siste konsert. Dåkk e bære GOD!

*Hill-Aina Steffenach for all jobbinga som Producent, og vår manager – for din tro på prosjektet, din tilstedeværelse og glød – Vi ser frem til videre samarbeid på kommende konserter sammen med deg

*Henning Sommero for din ide om å sette sammen denne messa, din flotte måte å «bygge opp» hver enkelt konsert til noe helt spesiellt på, med impulsivitet og fantastisk musikalitet. Vi er svært glade for at du brukte orgelet

*Jon Pål Inderberg og Carl Haakon Waadeland: To fantastisk dyktige musikere som det bare er helt utrolig å få spille sammen med.

*Inger-Pernille Stramrud for din flotte direksjon av koret, men også for å gi alle oss andre i ensemblet inspirasjon til å yte og skape den stemningen som gjør oss til bedre formidlere av både muskikk og tekst. Du er svært inspirerende å få jobbe sammen med!

*Gro Kjelleberg Sollie: Din stemme ga oss «ståpels» gang på gang. Du passer som «hånd i hanske» til denne oppsettingen Vi er så glad for at du kunne bli med oss på dette Uttrykksikonet smile

*Sverre Johan Aal: Din debut i «Vindens Hjul» vil bli husket. Hvilken mandig bassolist, med en stemme som fyllte Bergstadens Ziir til fulle!

*Danserne: Tusen takk for at dere stiller opp – det scenografiske er i messa veldig viktig, og er det noe publikum snakker om nå i ettertid er det ikke minst den flotte dansen dere står for. Uten dere hadde ikke denne konsertopplevelsen vært den samme.

*Torill Aasegg: Tusen takk for at du på kort varsel steppet inn for en syk Oline. Du er en fantastisk dyktig felespiller, en super standin’ og en veldig god venn

*Roar Sundt: Nok en gang en flott leveranse av lyd til våre konserter. Roar har vært lydmann på messa mange ganger og kjenner oppsettingen, samt musikerne og vet hva som ønskes og skal til. Det føles trygt å ha deg med på laget Roar.

*Rørosteknikk: Takk for leveranse av scene og lys, samt tekninsk support opp mot kirkens krav – dere er alltid på plass og jobber smidig mens vi driver med prøver.

*Frivillige: En stor takk til alle dere som stillte opp under konsertene som billettører, og vakter. Uten dere hadde vi ikke klart dette!

*Torbjørn og filmcrewet som har dokumentert disse konsertene. Vi er veldig spente på resultatet av dette. Takk for at dere la ned så store ressurser i denne produksjonen – dere er så behagelige å jobbbe med.

*Atelier Fjellpryd: Tusen takk for at dere ville være billettsalgssted for oss. Dere har solgt et stort antall billetter. Vi vet at dette har gitt dere merarbeid i tillegg til jobben dere har med blomsterleveranser. Tusen Takk for hjelpa

*Dalakopa: Vi gratulerer oss selv, for at vi også i år klarte å sette opp en stor konsert under Martnan. Tross sykdom og div.helseplager hos enkelte av Dalakopas medlemmer gjennomførte vi også årets Martna i God Stil

Uten alle disse overnevnte hadde ikke «Vindens Hjul» 2015 blitt en realitet. Vi vil til slutt takke alle dere som kom på våre to konserter – Uten dere hadde det heller ikke blitt noen konsert – Vi er glad i dere!

Takk for årets Martna alle sammen og så sees vi snart igjen!

Hilsen fra Mary, Oline, Thore, Jens. Stein, Roar, Bent og Ole Anders.