Solheimkoret tok pris i Derry!

Solheimkoret kom hjem fra «City of Derry International Choir Festival 2019» med publikumsprisen i lomma, eller rettere sagt prisen for «Outstanding competetive or non-competitive performance by a visiting national or international choir».

Solheimkoret kom hjem fra “City of Derry International Choir Festival 2019” med publikumsprisen i lomma, eller rettere sagt prisen for "Outstanding competetive or non-competitive performance by a visiting national or international choir". Over 100 kor deltok og vi fikk prisen for en sterk fremførelse av "Fields of Athenry" på publikumskonserten i “Culturlann”, et keltisk kultursenter i Derry. Sangen vekket så sterke følelser blant publikum i den fullsatte salen at tårene trillet, og det smittet over på koret. En veldig sterk opplevelse for alle som sto til gull! Solheimkoret fikk også en svært hederlig plassering i den internasjonale korkonkurransen som bekrefter at vi holder en høy internasjonal standard. Dette var gøy! (Fotograf: Marius)
Jubelen stod i taket når Nille ble kalt frem i fullsatte St. Columb Hall i Derry for å motta prisen for Solheimkorets fremførelse av «Fields of Athenry»! Fotograf: Marius

Over 100 kor deltok og vi fikk prisen for en svært sterk fremførelse av «Fields of Athenry» på publikums-konserten i Cultúrlann Uí Chanáin, senter for keltisk kultur i Derry.

Sangen vekket så sterke følelser blant publikum i den fullsatte salen at tårene trillet, og det smittet over på koret. En veldig sterk opplevelse for alle, som sto til gull!

Solheimkoret fikk også en hederlig plassering i den internasjonale korkonkurransen, som bekrefter at koret holder en høy internasjonal standard.