Sangglede for fulle hus!

Tusen takk til vårt flotte og trofaste publikum som fylte Herredsvang og Tingvang til siste stol fredag 25. og lørdag 26. mars, to herlige kvelder med masse sangglede og godt humør! Det er en fryd for Solheimkoret å synge sammen med så dyktige musikere som kara i Eau de Vill; Svein Arild på mandolin, Evald på gitar, Audun på bass, Anders på tangenter og Brits Lars på fiolen. De sparte heller ikke på historiene innimellom, som fikk latteren til å runge jevn og trutt.

På det store bildet over er Lars 1. bass i koret solist på Visa hennes Staslin, som Alf Prøysen skrev norsk tekst på til melodien av den irske folkevisa Galway Bay. Hvordan musikk vandrer fra land til land var litt av temaet for konserten, og irsk musikk møter våre ører so om det var vår egen musikkarv.

Sanglede var også en viktig del av konserten, etter vel to år med pandemi, isolasjon og minimal sosial aktivitet. I det hele tatt føltes det veldig godt å kunne være sosial igjen og samles igjen skulder ved skulder. Felles sang og tonespråk byr på raushet, tillit og trygghet, og i dagens verdensbilde er musikk en svært vesentlig faktor.

Hele konsertrepertoaret finner du her.