Er du glad i å synge og har lyst til å bli med i Solheimkoret?

Visste du at å synge i kor er like sunt som å jogge og gir økt livskvalitet? 🙂

Solheimkoret er en gjeng på ca 60 glade sangere, damer og herrer, som ønsker å gi publikum en god totalopplevelse på hver konsert. Vi elsker musikk og liker å synge.

Bildet øverst på siden er fra forestillingen Shakespeare møter Beatles i 2017. Det under fra Solheimkorets 50-års jubileumsforestilling 3. mars 2018. Vil du se noe av det vi har hatt på repertoaret finner du en oversikt over konsertene vi har holdt siden 2015 her.

50-års jubileumskonsert
Solheimkoret er et aktivt blandakor som har har mange dyktige samarbeidspartnere opp igjennom årene. På jubileumskonserten vår deltok mange av dem til alles store begeistring!

To av våre flinke basser har flyttet til andre kanter av landet. Nå trenger vi spesielt deg med den dype, mandige stemmen, som synger 1. eller 2. bass.

Er du rutinert korsanger som søker nye utfordringer du kan vokse enda mer på, eller en mann som alltid har likt å synge, men ikke hatt tid til å bli med i kor før nå?

Vi ønsker at du tar en uforpliktende prat med vår dyktige dirigent, Inger-Pernille Stramrud på tlf. 994 08 889 eller e-post, eller ta kontakt oss på Facebook.