Hør konkurranse-programmet før koret reiser til Irland!

Solheimkoret er, som det eneste koret som har kvalifisert seg fra Norge, snart klar for å konkurrere med åtte internasjonale kor på City of Derry International Choir Festival 2019.

Torbjørn Dyrud skal bidra til å finpusse konkurranseprogrammet, og i den forbindelsen blir det masterclass 1. oktober kl. 20.00, i Aulaen på Domkirkeodden. Dyrud skal bedømme programmet, på direkten!

Solheimkoret legger hodet på «hoggestabben»! 

Koret og dirigent Inger Pernille Stramrud får tilbakemelding på det de leverer på scenen, og får anledning til å prøve ut endringsforslag.

Det kan bli et spennende, lærerikt og høyst underholdende arrangement, både for koret, dirigenten og publikumet!  Og  er kanskje et must for andre korsangere og dirigenter?

Solheimkoret og Torbjørn Dyrud

Koret og Torbjørn Dyrud hadde en meget vellykket julekonsert i Vang kirke i fjor. Dyrud er kanskje mest kjent som kapellmester i Urbane Totninger. Han jobber som musiker, komponist, sanger og tekstforfatter, og er bosatt på Kapp. Og korkompetansen hans er stor, takket være utdanning som kirkemusiker ved Norges musikkhøgskole og utdanning som kordirigent ved Kungliga Musikhögskolan. Han har bl.a. dirigert Oslo kammerkor.

Selvsagt bidrar Dyrud også med et eget program, hvorav noe vil blir framført sammen med Solheimkoret. Vel møtt til masterclass og konsert!

Billett a kr 150,- får du kjøpt i døra (Vipps/kort/kontant) fra kl. 19.30.