Bli med i Solheimkoret?

Hvem er du?
Vi tror blant annet at:
– du liker musikk og å synge sammen med andre.
– du ønsker å utvikle din stemme og musikalitet sammen med oss.
– du ønsker å oppleve den glede som mestring av et musikkstykke gir, sammen med andre sangere.
– du ønsker en hobby som gir deg glede og påfyll i hverdagen.
– du ønsker å lære kjenne nye mennesker som kan oppmuntre og inspirere deg.

Hvem er vi?
Solheimkoret er en gjeng på ca 60 glade sangere, damer og herrer, som ønsker å gi vårt publikum en god totalopplevelse på hver konsert. Vi elsker musikk og liker å synge.

Korsangen og sangerfellesskapet gir oss påfyll i hverdagen som er på høyde med en god treningsøkt. Det er direkte helsebringende å synge i kor i følge forskerne, les mer her og her.

Å delta på konserter og konkurranser i Norge og ute i Europa gir også et ekstra kick.  Vi har konkurrert  bl.a. i Wien og Venezia med gode resultater. Koret ligger bra an på rankingen i innlandet.

I 2015 deltok vi på Nordisk-Baltisk korfestival i Riga, og i mai 2017 gikk turen til korfestival i York. Vi mottok prisen for «Outstanding competetive or non-competitive performance by a visiting national or international choir» under City of Derry International Choir Festival i 2019.

I september 2022 dro vi på konserttur til Færøyene sammen med Henning Sommerro og saksofonisten Jon Pål Indreberg. I år blir det spennede samarbeid med multimusikere Stian Carstensen og deltagelse i NM for kor i Trondheim i oktober.

Vi øver hver tirsdag mellom 19.00 – 22.00 i Brumunddal, og kommer fra begge sider av Mjøsa slik at det er muligheter for samkjøring.

Kontakt vår dyktige, inspiredende og inkluderende dirigent Inger-Pernille Stramrud tlf. 994 08 889 eller e-post om du er interessert eller vil vite mer om koret.

Koret har for tiden venteliste for flere stemmegrupper, men er du 2. bass hører vi mer enn gjerne fra deg. Vær velkommen til oss. Vi ønsker å synge sammen med deg!