Bli med i Solheimkoret?

Hvem er du?
Vi tror blant annet at:
– du liker musikk og å synge sammen med andre.
– du ønsker å utvikle din stemme og musikalitet sammen med oss.
– du ønsker å oppleve den glede som mestring av et musikkstykke gir, sammen med andre sangere.
– du ønsker en hobby som gir deg glede og påfyll i hverdagen.
– du ønsker å lære kjenne nye mennesker som kan oppmuntre og inspirere deg.

Hvem er vi?
Solheimkoret er en gjeng på ca 60 glade sangere, damer og herrer, som ønsker å gi vårt publikum en god totalopplevelse på hver konsert. Vi elsker musikk og liker å synge.

Korsangen og sangerfellesskapet gir oss påfyll i hverdagen som er på høyde med en god treningsøkt. Det er direkte helsebringende å synge i kor i følge forskerne, les mer her og her.

Å delta på konserter og konkurranser i Norge og ute i Europa gir også et ekstra kick.  Vi har konkurrert  bl.a. i Wien og Venezia med gode resultater. Koret ligger bra an på rankingen i innlandet.

I 2015 deltok vi på Nordisk-Baltisk korfestival i Riga, og i mai 2017 gikk turen til korfestival i York. Vi mottok prisen for «Outstanding competetive or non-competitive performance by a visiting national or international choir» under City of Derry International Choir Festival i 2019.

I september 2022 planlegger vi konserttur til Færøyene sammen med Henning Sommerro og saksofonisten Jon Pål Indreberg. Planen er å få med flere lokale musikere fra Færøyene. Det blir også konsert i Vang kirke.

Vi øver hver tirsdag mellom 19.00 – 22.00 i Brumunddal, og kommer fra begge sider av Mjøsa slik at det er muligheter for samkjøring.

Kontakt vår dyktige, inspiredende og inkluderende dirigent Inger-Pernille Stramrud tlf. 994 08 889 eller e-post om du er interessert eller vil vite mer om koret.

Vær velkommen til oss. Vi ønsker å synge sammen med deg!